2024. 09. 19., Csütörtök, 08:34

Foggal húzott el három hajót egy erőművész Siófokon - VIDEÓ

Tóth József erőművész három, összesen 100 tonnányi hajót húzott el fogai segítségével Siófokon.

Siófok lakói és a kikötőben összegyűlt bámészkodók szerdán délután egy elképesztő erőmutatványnak lehettek tanúi. Tóth József, a csongrádi Szegvárról származó erőművész nem mindennapi produkcióval rukkolt elő: három hajót – amelyek összesen 100 tonnát nyomtak – húzott el a fogai közé harapott vastag kötélen. A mutatvány nem volt zökkenőmentes, az első próbálkozásnál úgy tűnt, hogy József és a hajók közötti küzdelem döntetlenre végződik - számolt be a Sonline.

Sőt, eredetileg a Bahart egyik új katamaránjának tervezte elhúzni, végül engedély hiányában három kalózhajó mellett döntött.

Ahogy a hajók kifutottak a kikötőből és összerendeződtek a vízen, minden készen állt a nagy attrakcióra. A kötél feszült, amit József a fogai közé kapott, és teljes erejéből nekirugaszkodott, ám semmi sem történt. Rövidesen kiderül, hogy a kapitányok elfelejtették a hajókat hátramenetből kikapcsolni – tudósított a portál.

Az 54 éves erőművész nem hagyta annyiban, másodszor is nekivágott és sikerrel járt: József a fogaival több tíz méteren keresztül vonszolta a három hajót a kikötő irányába.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: