2024. 09. 16., Hétfő, 09:46

Brutális bántalmazás gyermekek között - Levetkőztették és megkínozták társai egy 9 éves fiút egy katolikus iskolában

Három társa lefogta, levetkőztette és egy vastag botot nyomott a fenekébe egy 9 éves kisfiúnak a nagybaracskai Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskolában - számolt be róla a Tények

Az iskola nem hívott segítséget a gyerekhez és a szülőknek sem jelezték a történteket, ők egy másik szülőtől értesültek arról, mi történt a gyerekükkel. A bántalmazott kisfiút ezt követően a szülei vitték kórházba, ahol a doktornő értesítette a rendőrséget.

Egy felnőtt embernek is föláll a szőr a hátán, mikor meghallja azt, hogy 3 fiatal lefog egy másikat, és a fenekébe, egy teljesen mindegy, hogy milyen vastagságú botot, de bele dugnak! - mondta az édesapja, aki szerint a fia 5 centi mély sérülést szenvedett.

A történtek miatt több szülő azonnal kivette a gyerekét az iskolából és a bántalmazott 9 évesnek és a három testvérének is új intézményt kerestek. A Tényeknek egy másik szülő is nyilatkozott, ő a gyereke összetört szemüvegét mutatta meg.

Van olyan, hogy elmennek a WC-re, elbújnak, és lefogják a gyerekemet, megverik. Nagyon sok verekedés van. Állandóan úgy jön haza a gyerek, hogy most ez bántott, letámadják! - mondta, hozzátéve, hogy hiába fordulnak az igazgatónőhöz a bántalmazások miatt.

A gyerekkel történteket a Bajai Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Kérj segítséget!
Ha úgy érzed segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévő 24 év alattiaknak rendszeresített, ingyenesen hívható 116-111 telefonszámot (országosan hívható napi 24 órában, körzetszám nélkül, névtelenül és ingyenesen)! Ha 24 éves elmúltál, akkor keresd a Kék Vonal felnőttek számára fenntartott segélyvonalát, a 116-000-át. Az alapítványt online is eléred a www.kek-vonal.hu weboldalon keresztül, ahol az anonim chatszobában vagy e-mail felületen írásban is kérhetsz segítséget.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: