2024. 09. 06., Péntek, 09:02

Valaki 5 milliárd forintot vihet haza - TOP 3-ban az Ötöslottó e heti főnyereménye

5 milliárd forint feletti főnyeremény várja a lottózókat ezen a hétvégén! Az Ötöslottó történetének harmadik legnagyobb nyereményéből még akkor is megvalósíthatók a nyertesek álmai, ha nem egy, hanem kettő telitalálatos születik - írja a Szerencsejáték Zrt. weboldalán.

Az Ötöslottón több mint hat hónapja nem volt telitalálatos szelvény, és bár ez hosszú idő, nem különleges, hisz a játék történetében csak a 26. leghosszabb jackpot nélküli időszak. Legutóbb márciusban nyert egy játékos 226 millió forintot a lottón, ezt megelőzően pedig februárban, egy szerencsés játékos megnyerte minden idők eddigi legnagyobb jackpotját a 6,5 milliárd forintot. Az elmúlt 26. hét alatt 650 játékos ért el négytalálatost, az ő nyereményük ebben a félévben átlagosan 2 millió forint volt.

A mostani 5,111 milliárd forintos főnyeremény a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye. Magyarország legismertebb lottójátékának jackpotja 25 évvel ezelőtt lépte át a milliárdos határt. Tapasztalatok szerint 3 milliárd forint megnyerhető összegnél nemcsak a rutinos, visszatérő játékosok vásárolnak akár többet, hanem a ritkábban vásárlók is megjelenhetnek a lottózókban.

Ki ad fel egy szelvényt?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: