2024. 09. 03., Kedd, 09:09

Barcelonai műtétre gyűjtenek egy somogyjádi kisfiúnak - Segítsetek ti is Levinek!

Levi Somogyjádon él családjával, aki sajnos második életnapján agyvérzést kapott, ami akkora mértékű volt, hogy kihatott életének minden aspektusára.

Most egy kicsit könnyebb lehet Levi élete, ha összegyűlne a pénz egy tervezett műtéthez Barcelonában Nazarov doktor úrhoz, illetve biztosítva lenne számára a műtétet követő egy évben a szükséges mozgásterápiai kezelés a pécsi Borsóházban.

A műtét tervezett időpontja 2024.12.11., ám ennek létrejöttéhez, illetve az utókezeléshez összesen az előzetes egyeztetések alapján 4 210 000 forintra van szükség

Az összeg előteremtésének érdekében a család most gyűjtést indított. Fogadjátok Levi Édesanyjának sorait, melyet kisfiáról, életükről írt:

 
Levente elsőszülött, tervezett, várva-várt gyermekünk 2014-ben érkezett meg hozzánk. Második életnapján olyan mértékű agyvérzést mutattak ki, amelynek diagnózisa Spasticus agyi bénulás lett, amely értelmileg és fizikálisan a baloldali végtagokat érinti. 1 hónapos PIC-en töltött tartózkodásunk alatt világossá vált, hogy nem csak a kezdet de a mindenappok is küzdelmesek lesznek. 
Levike viszont 9,5 éve rácáfol az orvosi jóslatokra
 Családként mindennapjainkat, megtervezett ütamterv szerint éltük, a rengeteg orvosi vizsgálat, terápiák és gyenge immunrendszer háromszögében.
A család célja az esetleges csípő, gerinc műtét elkerülése, következő Achillotomia-Achilez ín nyújtás időpontjának kitolása. Ebben az élethelyzetben úgy tudnak helytállni, hogy az apuka részmunkaidőben vállal munkát, hogy Levi mellett tudjon vállszélességben állni, így az anyuka tudott teljes munkaidőben visszamenni dolgozni. Ebből kifolyólag nincs elég megtakarításuk a Barcelonában lévő, NAZAROV műtétre. A Legfontosabb, hogy Boldog gyermekkort tudjanak biztosítani Levinek, hogy örüljön a nagyobb mozgástere miatt.

A következőképpen tudjátok támogatni őket: 

Sára Lépteiért Alapítvány

OTP Bank 11735005-26062082
IBAN: HU02 1173 5005 2606 2082 0000 0000
BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Pintér Levente

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: