2024. 08. 07., Szerda, 00:00

Idén is lesz jógázás a balatoni katamaránon

Érdemes már most beírni a naptárba: szeptember 13.

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén is megrendezésre kerül a "Jóga a fedélzeten!" esemény, amely szeptember 13-án várja a jóga szerelmeseit a Balatonon. Az esemény különlegessége, hogy a résztvevők egy katamarán fedélzetén, a lemenő nap fényében ringatózva gyakorolhatják az ászanákat.

Az esemény lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők elszakadjanak a mindennapok zajától, és a víz nyugalmában testileg és lelkileg feltöltődjenek. A jógaórát Biró-Palotás Edina, a Sió-Heal stúdió vezetője, okleveles edző és jógaoktató tartja. Az exkluzív jógázás során a balatoni naplemente fényében úsznak az ászanák között, majd vezetett relaxációval zárják a programot, amely segít az elme csendesítésében.

A program 2024. szeptember 13-án, pénteken 17:00-kor indul a siófoki hajóállomásról a Badacsony katamaránnal, és 19:00-kor ér véget. A résztvevőket kérik, hogy legkésőbb 16:45-re érkezzenek meg. A program ára 11.900 Ft, amely tartalmazza a hajójegy és a vezetett jóga díját, valamint a gyakorlás utáni frissítőt.

A résztvevőknek kényelmes, mozgáshoz alkalmas ruházatot, egy pulóvert vagy takarót a relaxációhoz, valamint jógamatracot kell magukkal hozniuk. Jegyeket kizárólag online lehet vásárolni a megadott linken keresztül.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: