2024. 08. 06., Kedd, 06:04

Elverte a szerbeket a pólóválogatott - Ez történt az olimpia 10. napján

Lemaradtatok az olimpia 10. napjáról? Sebaj, itt vannak a magyar csapat eredményei hétfőről.

  • Férfi vízilabdában a továbbjutás kivívása után presztízscsata várt a magyarokra, a szerbek ellen a 17-13-as győzelem azt jelenti, hogy Magyarország harmadikként lépett tovább a csoportkörből.
  • A vitorlázóknál Érdi Máriának (ILCA6) nincs esélye bejutni a legjobb tíz közé, mert deréksérülés hátráltatja, ennek ellenére a nap első futamát megnyerte. A második futama azonban félbeszakadt szélcsend miatt, majd végleg törlődött is, így 14. helyen zárta az olimpiát.
  • A férfiaknál az Eb-ezüstérmes Vadnai Jonatán hatodik helyen állt összesítésben (ILCA 7) és ott is maradt, mivel az időjárás már nem tette lehetővé a futamot. Ennek köszönhetően az első kilenc futam eredményével, 6. helyen került az éremfutamba, amely önmagában is minden idők legjobb magyar helyezése
  • Az atlétikában a rúdugró Klekner Hanga nem jutott tovább a selejtezőből, miután 440 centivel zárt. Molnár Attila a 400 méter reményfutamában a saját futamának a harmadik helyen végzett 45.45-tel, és kiesett. Takács Boglárka ugyan javított vasárnapi idején és vigaszági futamában második lett, ám így sem jutott elődöntőbe női 200 méteren.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: