2024. 07. 05., Péntek, 08:15

60 késszúrással végzett mamájával egy 27 éves veszprémi férfi

A Veszprém Vármegyei Főügyészség indítványára a nyomozási bíró a mai napon letartóztatta azt a 27 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2024. június elején kioltotta nagyanyja életét Veszprémben - írja a Deltahírek.

Megöltek egy idős nőt Veszprémben

Megöltek egy idős nőt Veszprémben

A rendőrségre 2024. június 9-én 12 óra 50 perckor érkezett bejelentés, mely szerint egy idős hölgyet veszprémi otthonában holtan találtak.
A portál szerint a hozzátartozójával együtt élő férfi késsel közel hatvanszor, testszerte megszúrta a mamáját, aki az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen elhunyt.
A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi ezután gépkocsival elmenekült és az országot is elhagyta. Európai elfogatóparancs kibocsátását követően az osztrák rendőrök még aznap elfogták, majd július 2-án átadták a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak.

Az ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását, amelynek a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott, és azt egy hónapra elrendelte.

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: