2024. 06. 17., Hétfő, 08:27

“Jókat röhögök rajta” - Volt kaposvári játékoson pörög az EB-t követő internet népe

Javában pörög a 2024-es labdarúgó Európa bajnokság Németországban, amely hazánk válogatottja számára sajnos nem indult túl jól, 3-1-es vereséggel rajtoltunk Svájc ellen.

A 2019-2020-as szezonban még a Kaposvári Rákóczit erősítő Ádám Martin is pályára lépett szombaton, a Viking becenévre hallgató 191 centis csatár pedig rögtön belopta magát a nézők szívébe. Az internet népe rögtön rápörgött Martin testalkatára és mozgására, többen épp a becenevéhez hasonlóan a Vikingekhez hasonlították, és rögtön kedvencüknek nevezték a magyarok közül. 

A mérkőzést követő napon a sajtó munkatársai meg is kérdezték Martint, mit szól a közösségi oldalakon terjedő mémekhez.

Természetesen visszajutnak hozzám ezek az információk, jókat szoktam röhögni rajtuk. Én így születtem, na jó, azt nem mondom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem, de van egy alap fizimiskám, testalkatom, nem tudok mit kezdeni ezekkel a visszhangokkal - nyilatkozta a csatár.

A folytatásról pedig úgy nyilatkozott -

Ha németeknek győztes gólt lövök, akkor az biztos nem azért lesz, mert nézegetem a mémeket. Van még két meccs, hat pontot lehet szerezni, korábban is volt már rá példa, amikor rosszabb kezdés után megmutattuk, hogy erősebb csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: