Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, mire számít első mérkőzésünkön az EB-n

2024. 06. 12., Szerda, 19:18

Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, mire számít első mérkőzésünkön az EB-n

Szombaton Svájc lesz az ellenfelünk.

Nem túlzás azt mondani, hogy az ország egy jelentős része már focilázban ég, pénteken ugyanis kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság! A kontinenstornán a mieink is részt vesznek, akik a házigazda Németország mellett Skóciával és Svájccal vannak egy csoportban. Utóbbival kezdjük majd az EB szereplést, szombaton délután 15.00-kor lép pályára a magyar válogatott Svájc ellen.

Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, hogy ő mire számít a találkozó kapcsán. Az AI azt mondta, hogy szerinte a legvalószínűbb forgatókönyv egy 1:1-es döntetlen lenne, de azt sem tartaná kizártnak, ha valamelyik csapat 2:1-re diadalmaskodna az első mérkőzésen.

A végső eredmény megjósolása nehéz, de egy szoros mérkőzésre lehet számítani, ahol a döntő tényezők a védekezés, a középpályás játék irányítása és a kulcshelyzetek kihasználása lesznek. A pontos eredmény előrejelzése nehéz, de egy 1-1-es döntetlen elképzelhető.

Mi azért azt szeretnénk, ha győzelemmel indítaná a magyar válogatott a találkozót. Ebben a cikkben egyébként megmutatjuk, hol tudod a legegyszerűbben leszervezni a tippversenyt a haveroknak az EB kapcsán.

Akkor tippeljünk! Mutatjuk hol tudod a legegyszerűbben leszervezni a tippversenyt a haveroknak

Akkor tippeljünk! Mutatjuk hol tudod a legegyszerűbben leszervezni a tippversenyt a haveroknak

Mostantól egy darabig minden a foci körül forog majd, mi pedig mutatjuk, hogy lehet a legegyszerűbben megoldani a tippversenyt.   

Ti mire számítotok Svájc ellen?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: