2024. 05. 25., Szombat, 15:06

Szemeket az égre, ellepik a várost a hőlégballonok! Egyszerre több helyszínről szállnak fel hamarosan a versenyzők

A szombat reggeli forduló után végre este is felszállnak majd a versenyzők a 43. Nemzetközi Hőlégballon Bajnokságon Kaposváron.

18:30-tól egyszerre több helyszínről szállnak majd fel a hőlégballonok Kaposváron. Információink szerint az időjárás kedvez, így felszállhatnak a versenyzők, felszállási pontot viszont nem határoztak meg, így mindenki tetszőleges helyszínen emelkedhet majd a magasba (várhatóan inkább a déli, dél-keleti felszállóhelyekről).  Az egyik befutóhelyszínt viszont már meghatározták, erre a Sportcsarnok Atlétika pályáját jelölték ki, ahol a szervezők már 18:30-tól mindenkit szívesen látnak. Annyi a kérésük, hogy a füves területre senki ne menjen, a futópályáról kövessék az eseményeket.

Szombat reggel ismét ellepte Kaposvár egét a lebegő karaván - Folytatódik a Rippl-Rónai Kupa - GALÉRIA

Szombat reggel ismét ellepte Kaposvár egét a lebegő karaván - Folytatódik a Rippl-Rónai Kupa - GALÉRIA

A péntek esti elmaradt verseny után a szombat reggeli időjárási viszonyok szerencsésebbnek bizonyultak, így reggel fél 6-kor felemelkedtek a ballonok a 67-es út és a Szigetvári utca kereszteződésétől. A Cseri parkban elhelyezett markernél sikerült elcsípnünk a lebegő karavánt, ahonnét a Tüskevár irá

Ha elkaptok épp készülődő versenyzőket egy felszállási ponton, ne zavarjátok őket, és biztonságos távolságből kövessétek az eseményeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: