2024. 03. 22., Péntek, 09:45

Már nem csak pletyka: ősszel kezdődik a Peaky Blinders-film forgatása

Érkezik a Magyarországon Birmingham bandája címmel futó, sikeres sorozat lezárása, szeptemberben kezdődik a Peaky Blinders-film forgatása, és természetesen az egyik főszereplő, a friss Oscar-díjas Cillian Murphy is visszatér.

Steven Knight, a Peaky Blinders alkotója megerősítette, hogy szeptemberben megkezdődik a Peaky Blinders (Birmingham bandája) befejezésének forgatása: a népszerű sorozat történetét egy egész estés nagyjátékfilmként zárják le az alkotók.

Knight korábban arról is biztosította a rajongókat, hogy a Thomas Shelbyt alakító Cillian Murphy is visszatér a képernyőre

 

Az Oppenheimer sztárjának visszatérése nem nagy meglepetés, hiszen Murphy már tavaly azt nyilatkozta, hogy boldogan magára öltené Thomas Shelby szerepét egy film erejéig, feltéve, ha jó a történet.

A Magyarországon Birmingham bandája címmel futó sorozat 2013-ban debütált, és a BBC egyik legnagyobb nemzetközi sikerévé vált. A Peaky Blinders a Shelby nevű ír-cigány gengsztercsalád sorsát követi nyomon az 1920-as évek Birminghamjében és az azt követő évtizedekben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: