2024. 03. 20., Szerda, 09:19

Ittas férfi ütött le egy orvost a siófoki sürgősségin

A férfi kábulatából ébredve először az ápolók felé indult, végül az ügyeletes orvost ütötte le.

A terhelt olyan részeg volt 2023 augusztusában Siófokon, hogy mentővel kórházba kellett szállítani. Az eszméletlen férfit a sürgősségi osztályon megfigyelés alá helyezték, ahol néhány perc elteltével magához tért

Az erős fizikumú férfi az ébredését követően egyből leszállt az ágyról és ütésre emelt, ökölbe szorított kézzel a kórteremben lévő ápolónők felé indult. A nővéreknek azonban sikerült elfutniiuk az agresszív férfi elől, aki ezt követően a folyosó felé vette az irányt.

A kórház folyosójára az ápolók segítségkiáltására felfigyelve az éppen vizsgálatot végző ügyeletes orvos is kilépett és fel akarta tartóztatni, de a férfi ekkor olyan erővel ütötte meg az arcán a sértettet, hogy a szemüvege is leesett

Az artikulálatlanul üvöltöző vádlottat végül a sértett, a biztonsági őr, egy férfi ápoló és egy más ügy miatt a kórházban tartózkodó rendőr együttes erővel tudta a földre vinni.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a terhelttel szemben felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: