2024. 03. 05., Kedd, 15:46

Tűzoltók mentették ki a járdalap alá szorult tacsit Kaposfőn - VIDEÓ

Szorult helyzetbe került Pamacs, de szerencsére a tűzoltók senkit sem hagynak bajban. Még a betont is feltörték, hogy kiszabadítsák a patkányvadász tacskót.

Patkány vagy egér miatt kerülhetett idegállapotba Pamacs, olyannyira, hogy üldözés közben benavigálta magát egy járdalap alá, ott azonban megszorult. Sem megfordulni, sem kitolatni nem tudott, ezért bánatos ugatással adta hírül a világnak, hogy rossz világ jár a magafajta harcias mélynövésűekre. 

A 12 éves szálkás szőrű tacskó szokatlan orgánumára lettek figyelmesek a gazdái hétfőn reggel, a hangokat követve találtak rá a betonlap alatt. Azonnal tűzoltót hívtak, mert sehogy sem tudtak hozzáférni - osztotta meg az Országos Katasztrófavédelem Facebook oldalán.

 

Pamacs addigra már nagyon harcias kedvében volt, mondhatni, az egész világra haragudott, megfenyegette a tűzoltókat, a patkánytársadalmat, a gazdáit, az időjárást, biztonság kedvéért a macskákat is - írják.

 

https://www.facebook.com/bmokf.hivatalos/videos/1404237920461059/

A kaposvári hivatásos tűzoltók ezért hát feltörték a betonlapot, majd utat ástak a kiskutyának, aki kiszabadult, de továbbra sem mond le szenvedélyéről, a patkányok üldözéséről. 

 

Ejj Pamacs, legközelebb legyél kicsit körültekintőbb! 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: