Modern csomagolóüzemmel bővült a Mérői Pékség

2024. 02. 28., Szerda, 11:00

Modern csomagolóüzemmel bővült a Mérői Pékség

Pályázati támogatás segítségével alakították át a már meglévő raktárépületüket a piaci igényekhez igazodva új csomagolóüzemmé.

Egy komolyabb fejlesztést hajtott végre az utóbbi időszakban a Kaposmérői Kenyérgyár és Cukrászüzem. Egy projekt keretein belül lehetőségük nyílt egy korábban nem hasznosított, raktárként funkcionáló épületet csomagolóüzemmé alakítani, reagálva az elmúlt időszak keresleti igényeire.

A közel 300 milliós projekt keretein belül megtörtént az az épület komplett átalakítása, funkcióváltása, kialakításra kerültek a csomagolóüzem rendeltetésszerű üzemeltetéséhez szükséges helyiségek (alapanyagraktár, csomagolóanyagraktár, csomagolótér, készáruraktár, öltözők, vizes helyiségek, hűtő-sokkoló kamra), valamint az épület tetején napkollektoros rendszer került telepítésre a HMV igények részbeni kielégítése céljából.

Az épületbe beállítottak 1 szeletelő- és 1 csomagológépet is, melyek használatával lehetőség nyílik külső vállalkozások számára szeletelt és csomagolt termékek előállítására sőt, egy munkavállalójuk nyelvi képzésben is részesült.

Csomagolóüzem kialakítása és kapcsolódó technológiafejlesztés
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: