2024. 02. 23., Péntek, 10:25

Nagy somogyi kitérővel kerüli el a tömeget az új balatoni bringakör - Így néz ki a Kalandkör 400

Sok túrakedvelő bakancslistáján szerepel a balatoni bringakör, de a klasszikus, 204 km-es útvonal egyeseknek már túl zsúfolt. Erre kínál egy nyugisabb, ám jóval hosszabb megoldást a BalatonBike365 új, 400 km-es útvonala, mely a "KalandKör400" nevet kapta.

4 perc alatt a Balcsi körül - Feelgood bringás roadmovie 74 módra

4 perc alatt a Balcsi körül - Feelgood bringás roadmovie 74 módra

Itt a nyár vége, a főszezon főszezonja, szinte naponta számolunk be nektek valamilyen balatoni megmozdulásról, hol videó, hol képek formájában. Csapatunk egyik tagja két kerékre pattant és körbejárta a Balatonnak nevezett csodát, és megörökítette nektek a túrát. Szánsájn, bringa, fröc

A KalandKör több alkalommal is jelentősen eltávolodik a zsúfolt parttól, ezzel együtt bebarangolhatjuk Somogy, Zala és a Balaton-felvidék belső területeit is. A mindkét irányból végig kitáblázott, de nem a hagyományos kerékpárúton vezető túraútvonalon a könnyebb és nehezebb terepszakaszok váltják egymást, a teljes kört 12 szakaszra bontották.

A BalatonBike365 hálózat segítségével bármelyik part menti településről is könnyen lehet csatlakozni a KalandKörre, a GPS alapú tájékozódást pedig az ingyenesen letölthető BB365 applikáció segíti, írta közleményében a BalatonBike365.

Minden szakasz sikeres teljesítése után letölthető, a közösségi médiában megosztható online oklevelet kapnak a bringások, valamint személyre szabottan gyűjthetik a teljesített szakaszokat, melynek időtartama egy online eredménylistában látszódik

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: