2024. 02. 10., Szombat, 20:13

Lemondási hullám-Lemondott Varga Judit exférje is az állami tisztségeiről

Lemondott a Magyar Közút és a Volánbusz vezetőségében betöltött szerepéről illetve az MBH Bank Nyrt felügyelőbizottsági tagságáról is.

Meglepően személyes és bőbeszédű bejegyzést tett közzé a Facebookon Magyar Péter, Varga Judit volt férje.

Novák Katalin után, váratlanul lemondott Varga Judit is

Novák Katalin után, váratlanul lemondott Varga Judit is

Miközben Novák Katalin tett rendkívüli bejelentést, Varga Judit is lemondott. 

A Facebook bejegyzésben, mely nem sokkal volt felesége lemondása után jelent meg, minden állami tisztségéről való lemondását és annak okait taglalja. 

 Magyar Péter korábban a Diákhitel Központot vezette, a lemondással érintett tisztségei pedig: a Magyar Közút igazgatósága, a Volánbusz vezetőségében betöltött szerepe és az MBH Bank Nyrt felügyelőbizottsági tagsága. 

A lemondás mögött nem szakmai okok állnak. Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

 

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája-folytatta tovább gondolatait.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: