2024. 01. 26., Péntek, 09:23

Tiësto lesz a Super Bowl első játékbeli DJ-je

A Grammy-győztes EDM dj a február 11-i meccs előtt pörget egy szettet a játékosok bemelegítése közben, majd a játék szüneteiben is nyomkodja kicsit a play gombot.

Izgatott vagyok, hogy részese lehetek az idei Super Bowl-nak! És még hihetetlenebb, hogy a kedvenc városomban tehetem ezt – Las Vegasban. Köszönöm az NFL-nek, hogy velük lehetek ezen a napon! Alig várom, hogy együtt bulizhassak veletek a nagy meccsen!

- nyilatkozta.

Az NFL rendezvények bemutatásáért és tartalmáért felelős igazgató, Tim Tubito hozzátette: „Minden évben arra törekszünk, hogy szurkolóink ​​számára még jobbá tegyük a stadionon belüli élményt, az első Las Vegas-i Super Bowlunkon pedig Tiësto lesz erre a garancia.

Mint az egyik legbefolyásosabb DJ/producer, aki segített meghatározni Las Vegas és az elektronikus zene kultúráját világszerte, Tiësto a tökéletes művész, aki segít nekünk egy felejthetetlen játéknapi élményt teremteni rajongóink, játékosaink és nézőink számára világszerte

Az idei Super Bowl-on Tiësto mellett Usher nyomja a félidei műsort, valamint Reba McEntire énekli a Himnuszt az előjátékban, de Post Malone és Andra Day is fellép. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: