2024. 01. 04., Csütörtök, 15:36

Poló 500 Ft, karácsonyi biszbasz 300 Ft, téli kabát 4000 Ft - Megnéztük, hol vannak a legextrémebb leárazások Kaposváron

A vásárlási láz ölthet kóros mértéket, sőt, függőséggé is válhat - ez a cikk most nem erről szól.

Mindig van indok egy kis shoppingolásra, de most abszolút a nemes cél vezérelt: megnéztük, hol találjátok a legdurvábban leárazott cuccokat Kaposváron.

A lista korántsem teljes!

A legőrültebb árakat a Plázában kell keresni, a Sinsay nem aprózta el, az eredetileg 20 ezer körüli szövetkabátokat 4-5000 Ft-ért kínálják. De van itt fura-, akarom mondani pezsgőszínű pufikabát is szintén ennyiért, illetve polók 500 Ft-os áron.

Azok, akik a karácsonyi dekoráció szerelmesei, most potom pénzért feltankolhatnak karácsonyi csicsamicsákból: arany gömbök, plüsshuszárok, színfekete kerámia karácsonyfák kelletik magukat párszáz forintokért, szintén a Sinsayban.

A Houseban farmert, és cipőt találtunk elég jóárasítva, mindkettő 3000 Ft körül mozog.
Ha valaki Harry Potteres egyenruhára vágyik, Roxfortos pólót beszerezhet magának a House-ban 1500 Ft-ért.

A H&M-ben még kivárnak, annyira drasztikusan nem áraztak le semmit, viszont beszerezhetünk egy varázstükröt a Hófehérkéből ismert gonosz mostoha ajánlásával, teljesen vak, nem látni benne semmit. A hülyének is megéri 700 Ft-ért, nemhogy nekünk.

A New Yorker-ben sem szédültek még bele a nagy téli leárazásba, amit viszont potom pénzért vehetünk most, az a bikini, ami téli wellnesshez jól jöhet a hideg napokban is. 700-900 Ft-ért is találtunk egész jó darabokat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: