2023. 12. 29., Péntek, 13:44

Házhoz viszi a szépséget a kaposvári mobilsminkes

Komáromi Alexába még a KNRC naptárfotózáson futottunk bele, mikor egy autóból kiszállva egy nagyobbacska széket szorongatva közeledett felénk. "Hozom a munkahelyem" – vetette oda nevetve.

Miközben a fotózásra készítette a röplabdás lányok sminkjeit kicsit még faggatóztunk, mit is értett az alatt, hogy mindössze egy sminkes széket ért a munkahelye alatt a 26 éves kaposvári vállalkozó.

Saját 2024-es naptárat készített játékosaival Kaposvár női röplabdacsapata

Saját 2024-es naptárat készített játékosaival Kaposvár női röplabdacsapata

Igazi különlegességgel készült az idei évben rajongóinak a KNRC.

- Mobilsminkesként dolgozok, így tényleg ez a munkahelyem – kezdte Alexa. Nincs saját szalonom, inkább házhoz viszem úgymond a szépséget. Lassan egy éve foglalkozom ezzel vállalkozóként, a szakmát szintén itt Kaposváron sajátítottam el, majd Cser Katánál mélyítettem el a tudásomat, hiszen nála vettem részt egy sminkes és szempillaépítő oktatáson.

- Mondhatni ez az én egyediségem Kaposváron, nem kell így mondjuk komolyabb rendezvények vagy épp fotózások előtt még azzal foglalkozni, hogy a sminkeshez is el kell még ugrani, hiszen a megbeszéltek szerint a helyszínre érkezek a teljes felszereléssel, így megkönnyítve az ügyfeleim dolgát.

- Főleg így az év végén volt nagy igény rá, hiszen a sok rohangálás közepette többen örültek, hogy hozzám még nem kell elugrani, hanem én megyek a kért helyszínre! Az esküvői vagy fotózások előtti sminkelések vannak többségben, de vannak például a szilveszteri bulik előtti sminkek elkészítésére is már időpontjaim!

- Azok a kedvenceim amit itt a röplabdás lányoknak is készítettem, a természetes, naturális sminkek. Ez a fő profilom, hiszen úgy gondolom, hogy  kevesebb néha több, de ettől függetlenül természetesen bármilyen elképzelést meg tudok valósítani.

Nekem az a lényeg, hogy amikor végzek a sminkkel, és tükörbe néznek a vendégeim, elégedettebbek legyenek, mint mikor elkezdtük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: