2023. 12. 18., Hétfő, 11:55

A 60 éves Brad Pittet ünnepli a Takáts Gyula Könyvtár

Ma ünnepli a születésnapján a világ legnagyobb férfisztárja.

A ma hatvan éves Brad Pitt születésnapja alkalmából a Takáts Gyula Könyvtár tárlatot rendezett be a világ legvonzóbb férfijává is választott színész tiszteletére.

A hollywoodi sztár szülinapja alkalmából rögtönzött kiállítás nagyjából egy hónapig lesz látható. A filmeket mindeközben kölcsönözni is lehet, amelyek között vannak olyan örök darabok, amelyek

túlzás nélkül a valaha volt legjobb filmek közé tartoznak, ilyenek például a Hetedik, a Harcosok Klubja, vagy a Blöff.

Érdekes, hogy Brad a méltán megérdemelt Oscar-díját nem ezekért az epikus filmekért kapta, hanem a Volt Egyszer egy Hollywood-ért, legjobb férfi mellékszereplőként 2020-ban. (A 12 év rabszolgaság című filmmel producerként hozott el még Oscart 2014-ben.)

„Most vagyok az életem utolsó etapjában”

– mondta az akkor még 59 éves Brad Pitt a GQ magazinnak tavaly, amikor A gyilkos járat című akciófilmet promózta azzal, hogy megint újságírókat engedett az életébe.

Ha megnézzük azt, hogy Pitt, aki egyértelműen a világ legnagyobb férfi sztárja, miben mesterkedett az utóbbi években, akkor tényleg olyan, mintha ezt az etapot már más sebességben szeretné lefutni – írja a Telex.

Ha ez Brad Pitt életének utolsó etapja, akkor összefoglalni is nehéz, hogy pontosan mi volt a többi szakasz: szépfiú, komoly színész, Oscar-nyertes producer, kétszer is a világ legismertebb párjának férfi tagja, A listás világsztár, valaki, aki fel tud bukkanni dilizni a Jackassben és a Deadpool harmadik részében is.

Valaki, akinek a kedvenc alakítása a legnagyobbat bukó filmje lett (Jesse James meggyilkolása…), és aki annak ellenére, hogy a világ egyik legkönnyebben felismerhető színésze, már nem is igazán tartja annak magát.

Boldog szülinapot Brad Pitt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: