2023. 11. 29., Szerda, 12:53

Íme a legviccesebb novemberi tweetek

Igaz a mondás: a nevetés fél egészség, kacagjunk együtt.

A humor és a jókedv nagyon jó hatással van az egészségünkre. Köztudomású tény, hogy a nevetés pozitív hatással van az egészségi állapotunkra. A jókedv, és a kacagás orvosilag igazoltan segít alacsonyan tartani a vérnyomást, csökkenti a stresszt okozó hormonok termelődését a szervezetben, javítja az állóképességet, endorfint termel, sőt még a hasizmokat is erősíti.

Ennek apropóján hadd ajánljuk figyelmetekbe az alábbi Tweet-gyűjteményt, a BuzzFeed gyűjtötte össze a legviccesebb novemberi Tweet-eket, ebből mazsoláztunk:

Az első Tweet-en egy parókában árválkodó útjelző bója látható, az őt lencsevégre kapó X-felhasználó szerint biztos, hogy különleges sztoryja lehet az "illetőnek" és ő szeretné hallani:

A második bejegyzésen vélhetőleg nem épp az elképzeléseknek megfelelő színű és állapotú hálaadási pulyka látható, bár a BuzzFeed szerint lehet, hogy csak Mugler-éle latex-divatnak megfelelően van tálalva:

A harmadik kép kevésbé drámai jelenetet mutat, itt a család kutyája épp bemutatja legújabb barátját az övéinek, aki történetesen egy pettyes őzike, és aminek jól láthatóan mindketten nagyon örülnek:

És végül, de nem utolsó sorban íme a BuzzFeed, és az én személyes kedvencem a fullra kipattintott macskáról, aki a megosztás szerint épp most tért haza (vélhetőleg a csavargásból), mire az internet népe rácsodálkozik, hogy miért, hol volt eddig? Tán csak nem a börtönben? - Merthogy, köztudomású, a fogvatartottak szokták magukat ennyire kigyúrni "odabent".

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: