2023. 11. 27., Hétfő, 13:17

Baba Vanga: Íme a vak bolgár látnok sokkoló jóslatai 2024-re

26 éve hunyt el a balkáni Nostradamus - sok jóslata azóta már valóra is vált.

A 85 évesen elhunyt bolgár vak asszony, Baba Vanga világhírű jövőbelátóként vált ismertté. 
A bolgár nő Nostradamushoz hasonlóan olyan jövendőmondó volt, akinek látomásai az idők során részben vagy egészben beigazolódtak. 

Az élő szentként tisztelt asszony az oe24.at cikke szerint állítólag megjósolta a 2004-es kelet-ázsiai cunamit, a szeptember 11-i terrortámadásokat és az Iszlám Állam felemelkedését is - írja a TWN.hu.

Csak úgy, mint Nostradamus esetében, sokszor utólag lehet beazonosítani, mire gondolhatott a próféciáiban. Sőt, olyanok is akadnak amelyek nem váltak valóra.

Mégis mindig, minden évben milliók olvassák el, mit jövendőlt a következő esztendőre. Nos, Baba Vanga 2024-es jóslataira is nyugodt szívvel mondhajuk: sokkolóak. Bár olyan is akad köztük, amire már régóta vár az emberiség. 

Baba Vanga kép: Facebook
Íme Baba Vanga jóslatai a 2024-es évre:

Baba Vanga egyik próféciája szerint jövőre egy honfitársa kísérel meg merényletet Vlagyimir Putyin ellen - írja az oe24.at.

Egy másik jóslata szerint Európának egy sor terrortámadásra kell felkészülnie. Hogy mely országokban, városokban, arra sajnos nem tér ki a lap írása.

Donald Trump jövőre ismét a hatalomra tör. Ugyanakkor Baba Vanga szerint a volt amerikai elnök rejtélyes betegségben szenved.

A bolgár asszony egy további jóslata szerint 2024-ben egy "sárkány" veszi át a hatalmat - ez minden bizonnyal Kínára utalhat. És Nostradamus is ezt jövendölte meg 2024-re.

Baba Vanga ugyanakkor tudományos áttörésekről is prédikált. E szerint megtalálják a rák gyógymódját, kifejlesztenek egy új kvantumszámítógépet és az orvostudományban és új kezelési és terápiás módszereket fedeznek fel.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: