2023. 11. 08., Szerda, 09:28

Először elütötte, majd baseball ütővel bántalmazta volt élettársa barátját

A férfi útonálló módon bánt el volt élettársa férfi ismerősével.

A vádlott 2022 októberében barátnője társaságában közlekedett egy Balatonboglárhoz közeli faluban, amikor észrevette, hogy korábbi párja közös gyermekükkel, valamint a sértettel az utcán gyalogolt. A terheltnek nem tetszett, hogy a kisgyermek a hideg időben az utcán van, továbbá az sem, hogy volt élettársa egy férfival sétál, ezért megállt autójával és a lehúzott ablakon keresztül, majd a járműből kiszállva kérdőre vonta őket.

A férfi a beszélgetés során olyan indulatossá vált, hogy kocsijába visszaülve azt szándékosan a sértett felé kormányozta, akinek nem volt lehetősége kitérni a jármű elől, ezért felugrott és így a kocsi motorháztetejére, illetve az első szélvédőjére esett.

A terhelt azonban ennyivel nem elégedett meg, hanem újból kiszállt az autóból és a kocsiban tartott baseball ütővel többször megütötte a sértettet, amivel hat hét alatt gyógyuló sérüléseket okozott a megtámadott férfinak.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban, majd bűnügyi felügyelet alatt állt terhelttel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: