Ezt még a magyarok is megsüvegelik: 2000 korsó sört ivott meg egy brit férfi 200 nap alatt

2023. 10. 24., Kedd, 09:15

Ezt még a magyarok is megsüvegelik: 2000 korsó sört ivott meg egy brit férfi 200 nap alatt

Elképesztő kihívásba kezdett bele egy 25 éves brit férfi, név szerint John May, aki arra vállalkozott, hogy 200 nap alatt összesen 2000 korsó sört iszik meg.

May az elmúlt hat és fél hónapban napi 10 korsó sört gurított le, és bevallása szerint, a merész kísérlet körülbelül 8 ezer (3,3 millió forint) fontjába került, valamint további 10 ezret (4,2 millió forint) költött taxizásra, hogy megjárja a pubokat oda-vissza

Azután döntött úgy, hogy belevág a maratoni kocsmatúrába, hogy a közösségi médiában látott valakit, aki egy év alatt 1000 korsót próbált meginni. Úgy gondolta, ő ennek a szerény mennyiségnek a duplájával képes megbirkózni. A fiatal brit főként szülővárosában, Guildfordban és annak környező kocsmáiban italozott, miközben TikTokon dokumentálta az önként magára vállalt megmérettetést. 

Számításai szerint. miközben közel fél évig teljesítette a kihívást, több mint 360 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe, és ezzel arányosan követőinek száma 6 ezerről 123 ezerre duzzadt

@j0nmay #jonmay #fyp #pints #alcohol #beer ♬ original sound - Jon May

May persze tisztában van vele, hogy a kaland valószínűleg nem tett jót a májának, így nem ajánlana senkinek, hogy utána csinálja. Mint mondta, ahogy lehetősége adódik, elmegy egy teljes körű orvosi kivizsgálásra, illetve egy hét szabadságot vesz ki munkahelyén. Az internet népe viszont így is az egekbe magasztalja helytállása miatt, egyesek valóságos legendának, sőt, nemzeti kincsnek kiáltották ki a férfit.

Ez biztos nem lehet jó neked, ugyanakkor furcsa módon le vagyok nyűgözve. A legbritebb dolog, amit valaha láttam.

– írta az egyik kommentelő.

Lovagi címet ennek az embernek!

– csatlakozott egy másik hozzászóló.

Generációnk legnagyobb sportolója

– tette hozzá egy harmadik.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: