2023. 08. 29., Kedd, 13:00

Létezik fényezés kímélő automata mosás? Az IMO Kaposvárnál igen! - VIDEÓ

Heves viták folynak róla, hogy a kézi vagy a gépi autómosás-e a hatékonyabb, és hogy vajon melyik árt többet a fényezésnek. Az IMO Autómosó Kaposvár új vezetősége felkért minket, hogy próbáljuk ki az újonnan bevezetett habkefés technikájukat, és mondjunk véleményt róla.

Ha kíváncsiak vagytok az általuk használt mosási technikákra, például hogy mi az a "Triple Foam" vagy az "Ultra HD" program, itt utána tudtok olvasni. Átlag autótulajdonosként mi nem is próbáltuk ezeket megfejteni, inkább az autómosó munkatársához fordultunk segítségért.

Az 1190 Ft-os alapmosáson kívül további 6 program választható, melyek közül a legfullosabb, "Ultra HD"-t választottuk. Pár perces kézi mosás és opcionális felni tisztítás után az autóval begördültünk az automata mosóba, és nagyjából két perc után a másik oldalon szárazon érkeztünk ki úgy, hogy közben semmit nem kellett csinálnunk. Az eredmény magáért beszél: a kézi mosásnál jóval perfektebb tisztaság, csillogó fényezés, nulla folt, és két hét, valamint több esős nap után is látható az "Ultra HD" és a "Pro-Shield" védelme.

Ha már ott voltunk, kértünk egy belső tisztítást, ami szintén nagyon ráfért az autóra, ezt is a legnagyobb gondossággal végeztek a srácok az utolsó szellőzőig. A fényszóró polírozás már csak hab volt a tortán, az eredményét láthatjátok az alábbi videón:

Ha Te is szeretnéd hogy ilyen csilli-villi kocsit varázsoljanak neked, látogass el hozzájuk Kaposváron a Berzsenyi utcai Meki mellé, egészen pontosan a Berzsenyi utca 11-hez!

 Ha viszont szerencsét próbálnál, játssz velünk ingyenes külső-belső takarításért ITT! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: