2023. 07. 17., Hétfő, 08:25

Kaposvári focimeccsen ütötte le ismerősét

Azért támadt ismerősére, mert azt vélte hallani, hogy sértő kijelentést tett rá a meccs alatt.

A vádlott 2023 májusában már ittasan érkezett családjával szurkolni a Kaposváron rendezett mérkőzésre, ahol unokaöccse is pályára lépett. A férfi a meccs során többször elment a mosdóba, így út közben több alkalommal összetalálkozott a mosdóktól nem messze álló sértettel és ismerőseivel.

A terhelt éppen a lelátóhoz tartott, amikor úgy hallotta, hogy a sértett és ismerősei róla beszélnek, amely során a sértett őt rossz színben tüntette fel. Ettől a férfi indulatos lett, megállt a sértett előtt, és dühében nagy erővel ököllel az arcán megütötte, majd visszament szurkolni

A férfi a meccsről hazamenni már nem tudott, mivel az egyik rendező a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta. A vádlott ütése következtében a sértett hat hét alatt gyógyuló sérülést szenvedett.

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy kaposvári férfit.

 

 

Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt vele szemben, azonban a Kaposvári Járásbíróság közérdekű munka büntetésre ítélte a férfit.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: