2023. 05. 17., Szerda, 14:03

Tragédia - Buli után autókázni indult egy fiatal társaság, fának ütköztek, egyikük meghalt

Egy 16 éves gamási srác jó ötletnek gondolta egy buli után, hogy édesapja autójával autókázni induljanak a haverokkal. A földúton viszont elvesztette az autó felett az irányítást, és egy fának csapódtak. Mivel egyikük sem volt bekötve súlyos sérüléseket szenvedtek, egyikük a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

2022 októberében Gamás külterületén halálos közúti közlekedési baleset történt. Egy 16 éves helyi fiú barátaival bulizást követően édesapja járművével autózni indult, biztonsági övet egyikük sem használt.

A földúton a kocsi megcsúszott és egy fának ütközött. A baleset során az egyik fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gépkocsivezetőt a nyomozók halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, ellene engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt pedig szintén eljárás indult.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: