2023. 05. 05., Péntek, 14:00

Szurkolói zónával készülnek a Kaposvár Arénánál a szombati dupla mérkőzésre

Szombaton egymást követően lép pályára a Kaposvár Arénában a város férfi és női röplabdacsapata, a srácok ráadásul akár bajnoki címet is ünnepelhetnek majd. A helyszínen szurkolói zónával is készülnek a két mérkőzés között.

14.15-től a Kaposvár Arénában lép pályára a FINO Kaposvár férfi röplabdacsapatunk, akik immár a negyedik mérkőzésükre készülnek a bajnoki döntőben. Az ellenfél a MÁV Előre Székesfehérvár, akiket kétszer már sikerült legyűrni, ám a legutóbbi mérkőzésen otthon meg tudták szakítani jó sorozatunkat, viszont így akár hazai pályán is ünnepelheti 6 év után újra a bajnoki címet Kaposvár. Ezt követően 19.30-tól már a KNRC játszik az Arénában, és az Újpest együttesét fogadják majd az 5. helyért zajló helyosztó harmadik mérkőzésén. A párharc jelenleg 1-1-re áll, a lányoknak így fontos lenne hazai közönség előtt egy újabb győzelemmel közelebb kerülni céljaikhoz.

A szervezők némi extrával is készültek, egy kisebb szurkolói zónát alakítanak majd ki a Kaposvár Arénánál

Fontos tudni, hogy a zóna a két mérkőzés között lesz nyitva, így akár a női mérkőzés kezdését is meg lehet várni a helyszínen.

A helyszínre a La Rotonda Caffé települ majd ki, akik a megszokott Rotondás minőséggel és kiszolgálással készülnek a szombatra.

Elkötelezettek vagyunk a kaposvári sportok támogatása iránt és céljaink között az is szerepel, hogy minél több fiatal sportoljon Kaposváron, így a jövőben aktív szerepet szeretnénk vállalni a kaposvári sportéletben is. Holnap pedig várjuk a Kaposvár Arénánál a szurkolókat és bízunk benne, hogy mindkét kaposvári csapat győzelemmel zárja majd a szombati napot! - mondta el nekünk Evelin.

Reméljük ez alkalommal is rengeteg kaposvári szurkol majd csapatainknak, és szépen megtelik majd az Aréna!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: