2023. 04. 26., Szerda, 21:21

Júniustól már újságot sem árulnak a postákon

Magyar Hang úgy tudja, a postákon június elsejétől egyáltalán nem lehet majd újságot vásárolni, sőt a postaboltok is bezárnak.

Szerda délután arról számolt be a Magyar Hang, hogy értesüléseik szerint ezekben a napokban sorra értesíti a Magyar Posta hírlapüzletága a kiadókat, hogy 2023. május 31-vel a működés racionalizálása okán a hírlapok értékesítése megszüntetésre kerül a postai hálózatban. Ami azt jelenti, hogy nyártól egyáltalán nem lehet már majd újságot vásárolni, sőt a lap arról is beszámol, hogy postaboltok is bezárnak, vagyis sem csokoládét, sem terméket nem lehet majd ott vásárolni, kizárólag a hagyományos postai szolgáltatásokra koncentrálnak majd.

A Magyar Hang információi szerint a döntéssel 546 postán szűnik meg az újságok értékesítése, ahol több mint 600 féle hírlapot értékesítettek. Kiemelik, a postákon hetente több tízezer különféle sajtóterméket adtak el, a lap szerint ez pedig azt is jelenti, hogy júniustól jelentősen szűkül majd a magyar sajtó értékesítési lehetősége.

Mi lesz még itt…?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: