2023. 04. 25., Kedd, 15:08

Három fiatal kaposvári jutott ki egy táncvilágbajnokságra, de támogatásra van szükségük a részvételhez

A kaposvári Danza Del Amor Sportegyesület három fiatal táncosa, Horváth Letícia, Tombor-Nagy Kíra és Csuz Áron jutott ki free dance kategóriában a litvániai világbajnokságra, melynek anyagi vonzatait szeretné most megteremteni az egyesület.

A 2014 szeptembere óta működő, főként modern, show és látványtánccal foglalkozó egyesület a múlt hétvégén Monoron vett részt az NTMFSZ II. International Cup in Modern Dance versenyén, melyen két első és négy második helyet szereztek a fiatalok. Az egyik legszínvonalasabb hazai versenyt követően ráadásul az egyesület három táncosa, Horváth Letícia, Tombor-Nagy Kíra és Csuz Áron is kvalifikálta magát a május 24-28. között Litvániában tartandó International Dance Federation világbajnokságra free dance kategóriában.

Az egyesület viszont nincs könnyű helyzetben, ugyan a versenyre való kijutásuk anyagi hátterét igyekeznek szponzoraik segítségével megvalósítani, a szülőknek nem mindig sikerül a verseny anyagi terheit kiegészíteni. A kiutazásra, szállásra és nevezési díjakra így most gyűjtést szerveztek, hogy az anyagi támogatások segítségével biztosíthassák a gyermekek részvételét a világversenyen.

https://www.facebook.com/adriansoros/posts/pfbid0ozUiizTFDA2s64i7q1L6qXqXCENgqJkbUXDXyi5Q3tv5q3gxD77p3s28wuLcs41Yl

https://www.facebook.com/danzadelamorse/posts/pfbid02rBGeh4oRcgTqYETFnZnuZwxNcZxqqR5VRErJpaQQy6SShkWghs8Q3FfYd3bU93e1l

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: