2023. 04. 14., Péntek, 13:00

Újabb csalás terjed a Facebookon, ezúttal a GLS nevében

via

Nyereményjátéknak álcázott csalás terjed, amely során 699 forintért egy raklapnyi elektronikai cucchoz juthatunk. Persze igatából nem, kamu az egész.

Újabb online csalás tarol a közösségi médiában, a több, mint 1600 követővel rendelkező Facebook "Raklap elektronikával-699 Ft" elnevezésű oldalon követnek el újabb átveréseket a GLS nevében.  A facebook oldalt hirdetéssel is megtolták és a bejegyzések szerint a magyar emberek mindössze 699 forintért juthatunk hozzá egy raklapnyi elektronikai csomaghoz, amit a csalók úgy reklámoznak, mint a GLS raktárában felgyülemlett, feleslegessé vált elektronikai termékek. 

A GLS™ minden évben eladja a raktárban felgyülemlett csomagokat. Éppen ezért minden magyar csak 699 HUF kaphat egy raklap elektronikát. Minden raklap tartalmazhat háztartási cikkeket, például kávéfőzőt, keverőt és így tovább -olvasható az oldalon.

A kép, amellyel hirdetik a nem létező akciót pedig egy szabad szemmel is könnyen felismerhető elég balga Photoshop eredménye:

A GLS hivatalos weboldalán figyelmeztet, nevükkel újra visszaélnek, nincs közük a nyereményjátékhoz:

A GLS továbbá egy tájékoztatót is kiadott a közelmúltban, a nevükkel való visszaéléses esetekről, amelyekről további információt ITT találtok.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: