2023. 04. 14., Péntek, 10:08

Hatalmas vértócsa a Honvédban, megvertek egy férfit a parkolóban

Rengeteg vér került a járdára, az útra de még a parkoló autókra is szerda éjjel.

Óriási vértócsa fogadta a járókelőket csütörtökön az egyik Honvéd utcai parkolóban. Az ottani vendéglátóegység előtti járdán és a parkolóban is rengeteg vér volt, de még az ott parkoló autókon is lehetett találni belőle. A városban terjedő pletykák verekedésről és késelésről szóltak, ám utóbbit több forrásunk - és a rendőrség is - cáfolta.

Felkerestük a kaposvári rendőrséget, hogy pontosan mi is történt a Honvéd utcában szerda éjszaka, akik válaszukban elmondták, valóban verekedés történt, egy férfit könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba, de ez lehetett volna sokkal súlyosabb is, így súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak.

A sértett - az elsődleges orvosi vélemény alapján nem kés által okozott - könnyű sérülést szenvedett a bántalmazása során, azonban az elkövető cselekménye alkalmas volt arra, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozzon. A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Tekintettel arra, hogy az eljárás folyamatban van, egyelőre bővebb információval nem szolgálhatok.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: