Prémium kanapék 200 féle variációban, bomba áron! Ezt kínálja a kaposvári Prime Bútor

2023. 03. 30., Csütörtök, 15:00

Prémium kanapék 200 féle variációban, bomba áron! Ezt kínálja a kaposvári Prime Bútor

Bence és Dominik többéves bútorkereskedelmi tapasztalattal a hátuk mögött Kaposváron, a Damjanich u. 98 alatt nyitották meg első saját bútorboltjukat. A 250 négyzetméter alapterületű Prime Bútor szalonja nem a méretével, hanem az áraival és a végletekig személyre szabott garnitúraválasztékával emelkedik ki a mezőnyből.  

A Prime-ban egyaránt megtalálhatók a nappali, konyha, iroda, hálószoba, étkező, előszobabútorok, de a srácok a kanapékra startoltak rá komolyabban. Utóbbiból a legfrissebb trendeknek megfelelő, válogatott, elképesztően színes választékkal rendelkeznek, ráadásul teljesen személyre szabhatók a kiszemelt darabok. 

Amiben másoktól különbözünk, és országos szinten egyedülállóak tudunk lenni, az a szövetválaszték. Ami a legtöbb prémium bútorboltban feláras, az nálunk alap kategória.

- Nagyon sokan jönnek be például hogy van kisgyerek, kutya, macska, és olyan szövetet szeretnétnek ami könnyen tisztítható. Ha te azt mondod hogy ezt a kanapét szeretnéd balosban vagy jobbosban, csak kiválasztod a színt, az anyagot, mi pedig eszerint gyártatjuk le, 6-8 héten belül pedig itt is van a teljesen személyre szabott kanapéd.

A szövetválaszték valóban a "too much" kategória, egy-egy kanapéhoz akár 15 féle szövetből és közel ennyi színből lehet választani, ami több mint 200 variációt jelent, nem beszélve az alakítható formákról. A folyamatosan cserélődő kanapéválaszték itthon a prémium kategóriát képviseli középkategóriás áron, vagyis már hármassal kezdődő összegért is vásárolhattok náluk.

A készletünk további előnyei közé sorolható, hogy sok köztük az állandó alvásra alkalmas kanapé, sarokkanapé, akár dupla ágyneműtartóval, állítható ülésmélységgel. Ilyen darabok sem jellemzőek a legtöbb üzletben.

A srácok nemcsak a kínálatot, de a szolgáltatási kört is igyekeznek praktikussá tenni: a bútorokat nemcsak személyre szabják, de kérésre ki is szállítják, összerakják, így a vásárlónak hozzá sem kell nyúlnia. 

Ha tehát kanapéban, divatos bútorokban gondolkodtok, érdemes ellátogatni a Kaposvár, Damjanich 98.-ba, a kiállítási darabokat átlagosan 20%-al olcsóbban megkapjátok itt.

A teljes választékért pedig csekkoljátok a primebutor.hu-t, ahol további kedvezményeket és technikai leírásokat találtok a termékekről! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: