Szombaton ünnepli 10 éves jubileumát a Kapos Horgászcentrum - Innen indultak!

2023. 03. 22., Szerda, 12:58

Szombaton ünnepli 10 éves jubileumát a Kapos Horgászcentrum - Innen indultak!

2013. március 16-án nyitott meg jelenlegi helyén, a Füredi út 53. alatt a megye legnagyobb horgászcikk áruháza. 10 éves jubileumát március 25-én, szombaton hatalmas akciókkal, nyereményjátékkal és sztárvendégekkel ünnepli a KHC.

Ha netán valakinek ismerős a nyitás dátuma, az nem véletlen. Ekkor volt ugyanis az utóbbi 30 év legnagyobb hókáosza az országban, így sokakban elevenen élnek ezek a napok. Vati Gyula, a KHC tulajdonosa így emlékszik erre:

Hát igen, sikerült kiválasztanunk az utóbbi évtizedek legalkalmatlanabb két napját a költézésre... 20 centis hóban, szinte járhatatlan utakon költöztettük a boltot a Dombóvári útról.

Gyula néhány képet is megosztott velünk a Dombóvári úti időszakról és az üzlet kialakításáról, mely előtte bútorboltként üzemelt:

Mostanra a többszöri bővülés és a folyamatos árukészlet növekedés nyomán az üzlet a régió egyik legnagyobb árukészletével, több mint 300 négyzetméteren várja a horgászokat. Emellett a csapat életéhez hozzátartoznak az évente többször is megrendezésre kerülő horgászbörzék és a saját szervezésű horgászversenyek. A 10. évet szombaton egy tartalmas szülinappal ünnepli a KHC, melyen tiszteletüket teszik az ország legismertebb versenyhorgászai közül ketten is, Erdei Attila és Novák János.

A két élő horgászikon saját termékeik bemutatása mellett feeder és method technikákkal és trükkökkel is megismertetik a jelenlévőket. Vásárolni nem csak a rengeteg akciós termék miatt lesz érdemes a szülinapon, hiszen több ajándékcsomag is gazdára talál a vásárlók között.

Az eseményen jelen lesz a Kaposvári Horgászegyesület is, így lehetőség lesz összekötni a kellemest a hasznossal, azaz kiváltani az idei területi jegyeket.

Boldog Szülinapot KHC!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: