Hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Google varázsradírja, amivel bármi eltüntethető a képekről

2023. 03. 03., Péntek, 09:51

Hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Google varázsradírja, amivel bármi eltüntethető a képekről

Sokáig csak irigykedve figyelhettük a Google „varázsradírját”, azaz a Magic Eraser nevű szerkesztőeszközt. A képekről objektumokat törlő funkciót ugyanis kizárólag a vállalat saját Pixel telefonjainak tulajdonosai érhették el, viszont hamarosan minden androidos készüléken és iPhone-on használható lesz.

A Google lehetővé teszi, hogy a korábban kiadott Pixeleken, iPhone-okon és androidos telefonokon is elérhetővé váljék az ingyenes radír. Csak annyi a jó hír szépséghibája, hogy míg a Pixel telefonokon továbbra is ingyenesen elérhető a varázsradír, addig az egyéb készülékek tulajdonosainak elő kell fizetniük a Google One szolgáltatásra, ha meg akarják kapni a szóban forgó eszközt. 

A Google Magic Eraser használatának többféle módja van. Ha vannak nyilvánvaló objektumok, akkor a Google mesterséges intelligenciája készen áll a törlésükre, és javaslatként közli is ezt. De emellett lehet egy kört rajzolni az eltávolítandó objektum/személy köré, és a mesterséges intelligencia törli a területet, és kitölti a környező háttérrel.

Lassan már PS sem kell semmihez.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: