2023. 01. 26., Csütörtök, 15:21

Jövő pénteken felébred téli álmából a Lido Balatonlellén!

A téli szünetet követően február 3-án pénteken felébred téli álmából a Lido Étterem és Borbár Balatonlellén.

Korábban kezdődik a szezon a balatonlellei sétányon, hiszen a Lido Étterem és Borbár már jövő pénteken kitárja kapuit, és várja régi és új vendégeit. A Lido már évek óta tartogat meglepetéseket, minden évben kifőznek valamit a Balaton déli partján, és a 2023-as év sem lesz kivétel. 

A csapat most saját kezébe vette az irányítást, egy olyan menedzsmentet és stábot kialakítva, melyet a konyhában Bíró Norbert séf vezet. Norbi, aki a tavalyi évben már dolgozott az étteremben tovább szeretné vinni a jól bevált BBQ-vonalat, kiegészítve azt egy főként helyi alapanyagokra épülő sajátos kínálattal.

Közel 7 évet lehúztam Angliában, egy világhírű séf mellett is dolgoztam, de szereztem tapasztalatot Ausztriában és a fővárosban is, most a Balaton következik - mesélte nekünk Norbi, a Lido új séfje.

- Maradnak a közkedvelt alapok, így a BBQ, a tépett húsok és steakek, de néhány újdonságot is szeretnék a vendégek elé tálalni. Megújul a reggeli szekció is, ebbe csempésztem egy kis angol reggelit is, természetesen a helyi igényekkel megspékelve.

A vezetőség elkötelezett a balatoni borok népszerűsítése mellet, ezért továbbra is kizárólag a Balatoni régiókból származó borokat kínálnak a felszolgált ételekhez. Meggyőződésük, hogy a Balaton partján termelt borok világszínvonalúak; ízben és illatban gazdagok, így a széles választékkal minden vendég megtalálja a választott étel mellé harmonizáló kiváló nedűt.

Rendezvények terén sem engednek, borestek és különböző tematikájú vacsorák is lesznek a jövőben, az első mindjárt Valentin napi különleges ajánlatuk lesz, melyről majd Facebook oldalukon olvashattok.

Úgy tűnik, mi újra Balatonlelle felé vesszük az irányt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: