2022. 12. 15., Csütörtök, 14:35

Ripityára törte egy autós a buszmegállót a Füredi úton, keresi a rendőrség

Az autós felhajtott a padkára, majd ledurrantotta az egész buszmegállót. Ezt követően fogta magát, és lelépett, még szerencse, hogy senki nem sérült meg.

Ismeretlen személy egy általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel december 15-én éjfél körül Kaposváron, a Füredi utca 77. szám előtti buszmegállónál anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr haladása során az útpadkára hajtott és az ott kiépített buszmegállónak ütközött, amelynek következtében a szétszóródó üvegszilánkok egy közelben parkoló autó jármű jobb oldalát megsértették. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: