2022. 12. 15., Csütörtök, 10:08

Nem lesz többé Henry Cavill Superman

via

Se Vaják, se Superman...

Superman az lesz, csak nem Henry Cavill formálja meg – az meg úgy milyen már?! Dupla csapás ez Henry rajongóinak, hiszen nemrégiben jelentették be, hogy a Vaják filmektől is búcsút mond. Lehetne rosszabb? Persze, már hivatalos, hogy az Acélember szerepében sem láthatjuk többé.

Cavill a 2013-as Az acélember című film óta alakította Supermant, és legutóbb idén a Black Adam című filmben tűnt fel a szerepben. Októberben, miután lemondott a Netflix The Witcher című sorozatának főszerepéről, bejelentette, hogy ismét visszatér Superman szerepében, miután zöld utat a Warner Bros. stúdiótól, hogy visszatérjen az Supermanként. De vissza az egész: új főszereplőt választ James Gunn az új Superman-filmhez, mivel ebben a történetben a fiatal Supermanre akar koncentrálni. 

Cavill szerdán az Instagramon azt írta, hogy Gunn és társrendezője, Peter Safran találkozott vele, hogy közöljék vele a hírt.

Végül is nem fogok visszatérni Superman szerepébe. Miután a stúdió azt mondta, hogy még októberben, a felvételem előtt be kell jelentenem a visszatérésemet, ez a hír nem a legkönnyebb, de ilyen az élet. Az őrségváltás olyasmi, ami megtörténik. Ezt tiszteletben tartom. Jamesnek és Peternek egy univerzumot kell felépítenie. Sok szerencsét és boldogságot kívánok nekik és mindenkinek, aki részt vesz az új univerzumban - írta Cavill.

:(

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: