2022. 12. 08., Csütörtök, 13:15

A rajongók és a Zamárdi önkormányzat kiakadása ellenére mégis beolvad a B my Lake Festival a Balaton Soundba

Csütörtök reggel lerántották a leplet a 2023-as Balaton Sound első fellépőiről. A bejelentés nem okozott sok meglepetést, a B my Lake Festival pár órával későbbi posztja annál inkább, ugyanis a tavaszi hírek ellenére - miszerint nem olvad be a Balaton Soundba - most úgy tűnik mégis egyazon időben is helyen kerül megrendezésre a két fesztivál.

Az ország egyik legnagyobb underground e-zenei fesztiválja, a B my Lake szervezői két év kihagyás után úgy döntöttek hogy a 2022-es évet nem hagyják ki, viszont a Balaton Sounddal összeolvadva tartják meg azt - írtunk róla március végén. Az esemény rajongói szinte egyöntetűleg nemtetszésüknek adtak hangot a döntéssel kapcsolatban,  mert nem szívesen buliznának együtt a Balaton Sound közönségével.

Pár nappal később már arról számoltunk be, hogy Zamárdi önkormányzata sem támogatja a két rendezvény fúzióját. 

A település polgármestere, Csákovics Gulya akkor az alábbi közleményt adta közre:

Zamárdi Város Képviselő-testülete határozottan tiltakozik az ellen, hogy a B my lake fesztivál a Balaton Sound rendezvénybe legyen integrálva.

Az előzetes egyeztetések során a szervezők ígéretet tettek arra, hogy a B my lake fesztivál nem Zamárdiban kerül megrendezésre.

Ezzel kapcsolatban a szervezők semmiféle tájékoztatást nem adtak a Képviselő-testület részére, a szerződés megkötése után tettek lépéseket a rendezvény megtartására.

A Képviselő-testület kéri a B my lake azonnali törlését a Balaton Sound programjából.

Most, fél évvel később mégis úgy tűnik, hogy sikerült megegyezniük a szervezőkkel, az esemény "B my Lake goes to Balaton Sound" néven került kihirdetésre.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: