2022. 12. 02., Péntek, 13:44

Gyakorlós gimnazista lány is bekerült a Miss Hungary idei döntőjébe

Vajda Mercédesz a mai teljes nevén a kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános iskola, Gimnázium és Szakgimnázium 10. osztályos tanulója, aki bekerült a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary 2022-es döntőjébe.

December 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre a verseny, ahol csupán 150 néző jelenlétében történik majd a királynő koronázása. A 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri dönthet a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutottak sorsáról. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

A kaposvári Vajda Mercédesz a 7-es rajtszámmal indul a tini kategóriából, így mesélt magáról:

Vajda Mercédesz vagyok, 16 éves. A kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Általános iskola, Gimnázium és Szakgimnázium 10. osztályos tanulója vagyok, ahol emelt angol szakon tanulok jelenleg. Hobbim a kosarazás, amit már lassan 10 éve kezdtem, és ahol egy kicsit elengedhetem magam. Mivel emelt angol szakon vagyok, szeretek nyelvet tanulni beszélem az angolt, Olaszt tanulok lassan egy éve, és a jelnyelv alapjait is elsajátítottam. Kicsi korom óta imádok olvasni, és szerencsére ez a mai napig így van. Könyvek terén nyitott vagyok, de kedvenceim a horror és krimi könyvek (köztük Stephen King is).

Mikor itthon vagyok, szinte 0-24 szól valami zene a szobámban ha takarítok, vagy csak ha csinálok valamit ez szórakoztatóvá tesz számomra bármilyen tevékenységet. A zenék terén is sok mindenre nyitott vagyok, de óriási kedvencem Dzsúdló, valamint a külföldi rock vagy hiphop zenék. Nagyon szeretek a családommal és a legjobb barátnőmmel időt tölteni. A jövőmet illetően nagyon sok minden érdekel, és szívesen kipróbálnám magam több szakmában is akár a médiában, akár mint modell.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: