2022. 12. 01., csütörtök, 09:06

Nyílnak az első ablakok – Itt a köszönjük, ja nem advent kalendárium

Az Upsz ajándékbolt már ismerős lehet, tavaly hatalmasat taroltak a Nemzeti Ígéretek Kalendáriumával – pikkpakk el is vitték az összeset. Az Upszosokról pedig röviden annyit, hogy egy kis üzletként indult, de mostanra stúdióvá nőtte ki magát. A termékek pedig mind-mind újrahasznosított alapanyagokból készülnek a fenntarthatóság jegyében. Lehet jobb? Lehet, itt az új naptár!

Tavaly ilyenkor a Nemzeti Ígéretek adventi kalendárium lett a szezon legje, az 1200 darab naptár napokon belül el is fogyott. Na ez idén sincs másképp, újra előrukkoltak egy közéleti naptárral, a Köszönjük…, ja nem kalendáriummal.

 

 

Az adventi időszakban hálával telik meg a szív és illik köszönetet mondani minden szépért és jóért. Ezért idén ünneplőbe öltöztettük a lelkünket és ígéretek helyett, összegyűjtöttük mi mindenért lehetünk hálásak a közéleti elitnek. Minden ablak mögött egy-egy mondat, hogy mit is köszönhetünk nekik.
De persze a jó szájíz most is fontos, ezért a szöveg mellé idén is jár a csoki.

 

Időben szólunk: még lehet rendelni!

 

Mi pedig, ahogy tavaly, úgy idén is a TikTok csatornánkon bontogatjuk ki az ablakokat. Szóval kövessetek be, le ne maradjatok, hogy mi mindent köszönhetünk - nevessünk együtt Karácsonyig!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: