2022. 11. 28., Hétfő, 06:50

Állatkerti örökbefogadás karácsonyra? Simán!

via

Nagyszerű kezdeményezésre hívta fel a figyelmet a Veszprémi Állatkert.

Nemrégiben tett közzé egy bejegyzést a facebook oldalán a Veszprémi Állatkert, amelyben arra hívták fel a figyelmet, hogy ha még nincs ötletünk karácsonyi ajándékra a szeretteinkre, akkor itt egy tökéletes javaslat.  

Legyen karácsonyi meglepetés a Veszprémi Állatkert egyik lakójának jelképes örökbefogadása!

Évek óta népszerű támogatási módja az Állatkertnek az állatok örökbefogadása, állatbarátok, osztályok, párok, gyerekek kapnak általában egy állatkerti kedvencet, de van, aki a maga örömére támogatja az állatkertet. Előfordul, hogy ajándékoznak így állatokat névnapra, születésnapra, házasságkötésre is, most pedig itt a lehetőség, hogy karácsonyra is ezt adjuk.

Természetesen az örökbefogadott állatokat az Állatkert gondozza tovább. Minden állat örökbefogadható a Veszprémi Állatkertből, és egy állatnak több nevelőszülője is lehet, az örökbefogadás egy évre szól, de bármikor meghosszabbítható – olvasható a honlapjukon. A karácsonyi örökbefogadással kapcsolatban azt írják, az ünnepi előkészületek miatt az örökbefogadási igényeket legkésőbb 2022. december 12. (hétfő) 12:00 óráig tudják fogadni, hogy a „nevelőszülői” emléklap még időben megérkezzen karácsonyig.

Egy zsiráfot kérünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: