2022. 11. 16., szerda, 11:29

Belehalt sérüléseibe a kórházban a férfi, aki kiugrott a harmadikról a Szondiban

Információink szerint a hétvégén elhunyt az a 36 éves férfi, aki még október végén ugrott ki az egyik Szondi utcai társasház harmadik emeletéről.

A pszichiátriai kezelés alatt is álló férfi október 27-én vetette ki magát a Szondi utcában található harmadik emeleti lakásából öngyilkossági szándékkal. Az első hírek szerint csak a lábát törte, ám a kórházba szállítását követően kiderült, ennél sokkal nagyobb a baj, életveszélyes állapotban került az intenzívre. A 36 éves férfi életéért közel három hétig küzdöttek, ám sajnos a hétvégén életét vesztette a kaposvári kórházban. Értesüléseinket a rendőrség is megerősítette, akik hozzátették, a rendelkezésre álló információk alapján nem indítanak eljárást.

Kiugrott egy férfi a harmadikról a Szondiban

Kiugrott egy férfi a harmadikról a Szondiban

Csütörtök reggel a Szondi utca 12. harmadik emeletéről ugrott ki egy 36 éves férfi.  Frissítés /11.16/ - A férfi később belehalt sérüléseibe.

Az elmúlt egy évben ez már a harmadik eset Kaposváron, hogy valaki az ablakon kiugorva vet véget az életének. Tavaly októberben egy fiatal lány lett így öngyilkos a Búzavirág utcában, míg decemberben egy idős hölgy ugrott ki a 10. emeletről a Béke utcában.

Kiugrott a negyedikről és meghalt egy fiatal lány a Búzavirág utcában

Kiugrott a negyedikről és meghalt egy fiatal lány a Búzavirág utcában

Információink szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de már nem tudták megmenteni.

Kiugrott a 10. emeletről és meghalt egy nő a Béke utcában

Kiugrott a 10. emeletről és meghalt egy nő a Béke utcában

Az eset kapcsán idegenkezűség nem merült fel, a nő öngyilkos lett.

Kérjen segítséget!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: