2022. 11. 11., Péntek, 07:08

Kis hamis - Kémbotrány a női kézilabda EB-n

via

Titkos megfigyelést hajthattak végre a házigazdák az ellenfeleikkel szemben.

A történet egyik főszereplője az a Szerbia, akik a csoportkör utolsó mérkőzésén 24:27-re kikapott  a sztori másik főszereplőjétől, a társszervező szlovén válogatottól. A szerbek így három mérkőzésükből hármat elvesztettek, és a csoportjuk utolsó helyén végeztek, viszont a szerb női kézilabda-válogatott játékosa, Jelena Lavko egy nagyon érdekes és egyáltalán nem szokványos nyilatkozatot tett a házigazda szlovénok elleni keddi vereség után.

Jelena Lavko azt állította ugyanis, hogy a házigazdák kifigyelték őket az edzéseken úgy, hogy telefonokat és tableteket hagytak ott és rejtettek el a csarnokban. És úgy tűnhetett, a szlovénok az elvárthatónál picit jobban „felkészültek” ellenfelükből.

Mindig nehéz a házigazdák ellen játszani, ez is egy kemény mérkőzés volt. Sajnálom, mert nagy tornákon eddig 3-0 volt a mérlegünk Szlovénia ellen. Még jobban sajnálom, hogy értelmetlen kézilabdáról és sportról beszélni, amikor az ellenfél csapata telefonokkal és iPadekkel rögzíti az edzéseinket, mert attól félnek, kikapnak tőlünk — nyilatkozta a mérkőzést követően a szerb játékos.

Az esetről egyébként több kép is készült, amit feltöltöttek a twiterre és egyéb közösségi oldalakra is. De azt azért be kell látni, nem ezen múlt a szerbek továbbjutása.

Ciki!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: