2022. 10. 20., Csütörtök, 12:01

Jövő pénteken adják át a Somogy megyei Prima díjakat, indítottak közönségszavazást is

Október 28-án 18 órai kezdettel a kaposvári Hotel Dorottyában egy gála keretei közt hull majd le a lepel a 2022-es Prima díjasok kilétéről.

Jövő pénteken derül majd ki, hogy kik nyerték az idei Somogy megyei Prima díjakat. A Hotel Dorottyában tartandó rendezvényen három személyt vagy társulatot díjaznak majd, de ekkor kerülnek átadásra az Év Vállalkozói díjak is. Idén is lesz közönségszavazás, erről  EZEN az oldalon tudtok dönteni.

Idén is díjazzák a kiemelkedő megyei teljesítményeket!

Idén is díjazzák a kiemelkedő megyei teljesítményeket!

Most a közönség is részt vehet a szavazásban: közönségdíjra jelölteket mutatunk be cikkünkben.

Az idei év zsűrijének tagjai Csikvár Gábor népzenész, közművelődési szakember, a Somogy Táncegyüttes művészeti titkára, Dr. Totth László csecsemő és felnőtt fül-orr-gége szakorvos, Péter Dániel az OTP Bank kaposvári fiókigazgatója, Tóth Géza színész, rendező és Vörös Péter, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusának főigazgatója.

A közönségdíjra jelöltek között van Dr. habil Komáromi Gabriella, a Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány, Dr. Szörényi Péter, Kertész Sándor, Lőrincz Sándor, Major András, a Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ, Nyári László, Török Tamás, Varjas Tamás és Vermes Károlyné dr. Merő Zsuzsanna. Szavazni rájuk egyébként ITT tudtok.

A Prima díj mellé díjazottanként egymillió forint, a közönségdíj mellé pedig 500 ezer forint pénzjutalom jár.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: