2022. 10. 11., Kedd, 17:43

Magyar igazságszolgáltatás – Rablás és emberölés miatt már volt büntetve a férfi aki késelt a soron szombaton

Szombat éjjel a Noszlopy Gáspár utcában egy 9 centis késsel a nyakán vágott meg egy férfit az a büntetett előéletű férfi, aki korábban már rablás és emberölés miatt is felelt.

A Kaposvári Járási Ügyészség indítványt tett annak a negyvenes éveiben járó férfinak a letartóztatására, akit súlyos testi sértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgattak ki gyanúsítottként a kaposvári nyomozók.

A megalapozott gyanú szerint a büntetett előéletű férfi - aki rablás és emberölés miatt is volt már büntetve - vasárnap hajnalban egy kaposvári szórakozóhely melletti közterületi részen szóváltásba került a sértettel, majd dulakodni kezdtek, melynek során a gyanúsított egy 9 cm pengehosszúságú bicskával a sértett állának oldalán 12 cm hosszúságú, bőr alá hatoló metszett sebzést ejtett, majd elmenekült a helyszínről.

A férfit a bűncselekmény elkövetése után egy órán belül elfogták a rendőrök, majd kezdeményezték a letartóztatását. A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adott, és elrendelte a férfi letartóztatását.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: