2022. 10. 11., Kedd, 12:55

Így kell ezt csinálni! Teherautónyi tápot nyert a Kutyatár, első helyen végeztek a szavazáson

Megint megcsináltátok kedves kaposváriak, minden tiszteletünk a tiétek!

Október elején hívtuk fel a figyelmeteket egy rendkívül fontos szavazásra, mely során európai állatvédő szervezetek között osztanak ki több tonna állateledelt, ha a közönségszavazás során a legjobb 10 között végeznek. Nos, a szavazást nemrég lezárták, és ahogy az elmúlt években, úgy most is indult rajta a kaposvári Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület. Ahogy pedig lenni szokott, hála a kaposvári állatszeretőknek idén is bekerültek a legjobb 10-be, így jár a kamionnyi élelem, de itt nem is álltatok meg.

Nehéz év előtt áll a Kutyatár, most pár kattintással ti is segíthettek nekik egy teherautónyi táppal!

Nehéz év előtt áll a Kutyatár, most pár kattintással ti is segíthettek nekik egy teherautónyi táppal!

Facebook posztban kér némi segítséget a kaposvári Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület, akiknek hatalmas előrelépés lenne az a teherautónyi adomány, nektek pedig alig néhány percetekbe kerül hozzásegíteni őket.

Hiszen egészen az első helyig repítettétek őket, közel 1500 szavazatot verve a soron következőre, így immár biztos, hogy idén is hatalmas segítséget nyújtottak a szavazók a kaposvári rászoruló állatoknak, és ebben a nehéz helyzetben némi könnyebbséget szereztetek a Kutyatárnak!

Gratulálunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: