2022. 09. 28., Szerda, 15:58

Házibuli, köpködés és halálos fenyegetés - Elfajult szomszédi viszony Siófok belvárosában

Hét elején osztottunk meg egy siófoki balhéról egy rendőrségi beszámolót, viszont nemrég a szemtanúk által birtokunkba jutott néhány részlet is az üggyel kapcsolatban.

Nem csak egyetlen balhéról szól az, ami már hetek óta zajlik az egyik siófoki belvárosi társasházban. A viszonylag nyugodt környéknek tekinthető utcában egy szomszédi viszony fajult nemrég tettlegességig. Történt ugyanis, hogy a 29 éves hölgy többedmagával érkezett meg társasházi otthonába hajnalban, amelynek hangos buli lett a vége. A szomszéd korábban már többször kérte a hölgyet, hogy tartózkodjon a hasonló elfajuló viselkedéstől sőt, már a főbérlőt is kérte, hogy tegyen valamit, amire csak vállvonogatás volt a válasz.

A szomszédasszonyt zavarta a kutyaugatás, az eb tulajdonosa ököllel válaszolt a panaszra

A kérdéses éjjelen a rendőrséghez fordultak a türelmüket vesztett szomszédok, akik véget is vetettek a hangoskodásnak, a hölgy viszont mindezt nem nézte jó szemmel. Következő nap, mikor összetalálkoztak a nő előbb ordibálni kezdett, majd többször is leköpte szomszédját, aki szó nélkül inkább a nagyobb balhét kerülve lakásába ment.

Ám ennyi nem volt elég, mikor később távozni kívánt, a nő barátnőjével együtt elállta az útját, majd újra leköpte. Ebből szóváltás kerekedett, melyben a nő elvesztette a kontrollt és ököllel szomszédjának esett. A támadástól az áldozat a földre esett, majd miközben próbált bemenekülni házába a nő még többször megütötte.

Miután magukra zárták a lakás ajtaját a nő barátnőjével együtt teljesen megvadult, verni kezdték az ajtót, fenyegetőztek és a terasz bútoraival megpróbáltak betörni a házba. A rendőrök kiérkezésekor sem higgadtak le a résztvevők, tovább erősködtek, mire az egyenruhások előállították őket.

A szomszédok a történtek után már nem mertek többet hazamenni, inkább ideiglenes lakást kerestek, főként úgy, hogy a főbérlő a történtek után csak annyival summázta a dolgokat, hogy próbáljanak meg inkább kibékülni.

A feljelentést az áldozat megtette a rendőrségnél.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: