2022. 09. 22., Csütörtök, 09:03

Kollégánk nyerte el a 2022-es Szabad díjat

via

A TASZ idén is díjazta azokat, akik a saját lehetőségeikhez mérten legtöbbet tették azért, hogy Magyarország egy szabadabb ország lehessen. Ez a személy idén nem más, mint szerkesztőnk, Szalóki Viktor. 

A Társaság a Szabadságjogokért Magyarország legaktívabb jogvédő szervezeteként 2022-ben is átadta a SZABAD-díjat. Ezzel olyan embereket díjaz, akik az elmúlt évben a saját lehetőségeikhez mérten legtöbbet tették azért, hogy Magyarország szabadabb, élhetőbb és igazságosabb lehessen, akár csak egy szimbolikus pillanat erejéig. Mindannyian ismerünk ilyen embereket, ők azok, akik inspirálnak minket, akik elkötelezettek abban, hogy jobb hellyé tegyék ezt az országot, ők azok akik kiállnak az igazságtalanság ellen - a TASZ őket állítja példaképül, és díjazza 2022-ben is. Idén Szalóki Viktor az a személy, aki nem csak a mi hétköznapi hősünk, de immár a legszabadabb magyar is.

A SZABAD-díjjal azokat az embereket ismerjük el, akikre ma óriási szükség van.

Szeptember 21-én került sor a 2022-es SZABAD-díjátadó gálára a Hatszín Teátrumban, mondanunk sem kell, hogy mennyire büszkék vagyunk, hogy a SZABAD-díjat idén Szalóki Viktor kapta meg, aki nem csak veszprémi, de ráadásul szerkesztőségünk tagja is.  

Hányszor mondtuk, hogy több Szalóki kellene...És igazunk volt!

Nagyon büszkék vagyunk, ott landolt az elismerés ahol kellett!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: