2022. 09. 12., Hétfő, 14:23

Alaposan meglocsolták a DZSEM lejátszóit, de ez sem szegte a bulikedvet

Idő előtt véget érhetett volna a kaposvári Dzsem rendezvénysorozat szezonnyitója, miután az egyik vendég jelentős mennyiségű italt öntött az emeletről a lejátszókra.

A sajnálatos eset a kaposvári bulikultúra magasságait is minősíthetné, de nem szeretnénk levonni messzemenő következtetéseket egyetlen vendég ilyen jellegű szerepvállalásától. A Dzsem ugyanis rendre kivétel helyi viszonylatban, a vendégek visszajelzései alapján legalábbis mindenképp, de akik már voltak ilyen megmozduláson, bizonyára jobban tudják. 

Hétvégén tértek vissza a srácok a Balatonról, és a kaposvári nyári szünet után ismét a Hang-Ár falai közt szórakoztatták a nagyérdeműt,

mígnem az emeletről valaki célba vette a lejátszókat, és jelentős mennyiségű italt öntött bele.

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy ez a véletlen műve a jelentős távolság miatt, de a srácok a felvételekből még nem akartak messzemenő következtetéseket levonni, sőt megadták a lehetőséget az illetőnek, hogy jelentkezhet náluk, hogy ne legyen rendőrségi ügy a dologból, és kulturáltan rendezzék kárt.

A bulit egyébként nem tudta megölni a jóakaró, a srácok egy lejátszóról lehozták az utolsó másfél órát, javukra legyen írva, hogy semmi nem érződött a tánctéren az esetből:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: